Urime Ditelindjen Mami [Urime per te Veçanten]

Urime Ditelindjen Mami

A ishit duke kerkuar per Urime Ditelindjen Mami ?

Ketu do gjeni shume urime te ndryshme per Urime Ditelindjen Mami dhe per ta uruar ate.

Me poshte do gjeni shume urime per ta uruar njeriun me te shtrenjet ne Bote.

Urime Ditelindjen Mami – Urime te Ndryshme

Eshte dita e lindjes se mamit, ku ka me te dashur dhe me te cmuar se mami.

Andaj ne kete rast kemi vendosur disa nga urimet me te mira per mamin.


Çdo vit plakjeje është një vit tjetër mësimi. Më ke mësuar kaq mirë dhe çdo vit mezi pres të mësoj gjëra të reja nga ju. Gëzuar ditëlindjen!

Gëzuar ditëlindjen mamasë më të mirë! Sigurisht që plakeni çdo vit, por për mua, zemra juaj është e re si kurrë më parë.

Sot është ditëlindja jote, por kjo nuk është e gjitha që po festoj. Shiko, është një ditë e madhe edhe për mua. Unë jam duke festuar fatin tim që të kam ty si mamin tim!

Sot duhet të ndihesh të paktën po aq të veçantë sa më bën të ndihem gjithmonë. Gëzuar ditëlindjen mami – jetoni!

Edhe pse po plakem, e kuptoj se kam nevojë për ty më shumë se kurrë. Nuk ka asgjë si një nga përqafimet tuaja të ngrohta. Ju uroj një ditëlindje aq të ngrohtë sa ju! Gëzuar ditëlindjen mami.

E dashur mami, sado vjeç të bëhem, ti do të jesh gjithmonë shkëmbi im dhe personi tek i cili vrapoj kur të më duhet një shpatull ku të mbështetem. Keni një ditëlindje të mrekullueshme!

Ti je engjëlli im, drita dhe ylli im udhëzues. Ti je gjithmonë aty për të më udhëhequr nëpër momentet e errëta të jetës sime. Faleminderit që ma mbushe jetën me bukuri dhe gëzim. Gëzuar ditëlindjen për nënën time të mrekullueshme!

Në ditëlindjen tuaj, dua t’ju falënderoj që më ndriçuat rrugën. Jam e bekuar që kam një nënë kaq të dashur dhe të fortë. Sot, shpresoj të ndjeni dashurinë e të gjithë atyre që ju adhurojnë me paqe në shpirt, të qeshura në zemrën tuaj dhe buzëqeshje përreth.


Urime te tjera per Urime Ditelindjen Mami

Me poshte do gjeni edhe urime te tjera per t’a uruar nenen tuaj ne menyre n me te veçantë.

Lexo  Urime Ditelindjen Moter [Urime Shume te Bukura]

Nena eshte ajo qe vendin e saj nuk mund ta ze askush.

Urime Mami


E dashur mami, ne mund të jemi të ndarë tani, por ndikimi yt është gjithmonë me mua. Pavarësisht se ku shkoj apo çfarë bëj, ju do të jeni gjithmonë në zemrën time! Unë jam duke menduar për ju në këtë ditë të veçantë. Gëzuar ditëlindjen!

Është e mahnitshme të gjitha të mirat që Perëndia mund të bëjë përmes një jete beqare si jotja. Dërgimi i urimeve për ditëlindjen për një ditëlindje të lumtur për një grua dhe nënë të mrekullueshme!

Thonë se të gjitha nënat janë të veçanta, por, mami, mendoj se ti je më e madhja nga të gjitha! Dhe dua të them çdo fjalë që them. Në këtë ditë të veçantë, dua t’ju falënderoj që më keni dashur dhe më keni bërë personin që jam bërë sot. Gëzuar ditëlindjen jashtëzakonisht.

E dashur mami, mund të grindemi, të qajmë dhe të kemi keqkuptime. Ka raste që ti më qorton dhe herë që nuk bindem. Pavarësisht se çfarë, megjithatë, unë gjithmonë do ta di se ju jeni nëna më e madhe në të gjithë botën. Dhe unë të dua. Gëzuar ditëlindjen! Nga fëmija juaj kokëfortë xx

Për nënën time të mrekullueshme në ditën e saj të veçantë: Më ke dhënë dashuri të ashpër dhe këshilla të sinqerta, edhe kur nuk doja t’i dëgjoja. Ti më ke inkurajuar dhe më ke ndëshkuar kur kam pasur nevojë. Ajo që po përpiqem të them është se ju jeni arsyeja që unë dola të isha versioni më i mirë i vetes. Ju uroj një ditëlindje të mrekullueshme, nga zemra ime deri në tuajën!

Çfarë do të bëja pa ty, nënë? Faleminderit që më ndihmove të lulëzoj në atë që kam lindur të jem. Shpresoj të keni një ditë jashtëzakonisht të mrekullueshme sepse jeni një grua jashtëzakonisht e mrekullueshme!

Sa shoqe e mrekullueshëm ke qenë për mua. Ti je i vetmi person që kupton frikën time më të thellë. Dhe e vetmja që di të më bëjë të buzëqesh sërish pasi u përballa me ta. Mami, të dua. Gëzuar ditëlindjen.


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *