Poezi per Ditelindje [Shume e Bukur per Urime]

poezi per ditelindje

A keni qene duke kerkuar per nje poezi per ditelindje qe ta uroni personin tuaj te dashur, dhe te ia shprehni atij/asaj me nje poezi shume te bukur.

Atehere keni ardhur ne vendin e duhur per te i’a derguar kete poezi per ditelindje.

Poezi per Ditelindje e Veçantë

Me poshte do e gjeni poezin e bukur te cilen do ia kushtoni njeriut qe deshironi te ia uroni ditelindjen me nje poezi.

Ditëlindja është dita më e mirë në botë!
Çdo vit le të sjellë vetëm lumturi!
Fillo diten me nje buzeqeshje!
Jeta të dhurojë fat të gëzueshëm, Ngrohtësia e shpirtit, paqe, mirësi!
Dhe në këtë ditë më të mirë në botë Lëreni ajrin të mbushet me frymëzim!
U realizofshin të gjitha këto dëshira! Shëndet dhe fat të mirë! Gëzuar ditëlindjen!
Qoftë kjo ditë me lule të bukura Do të derdhë gëzim në shtëpinë tuaj,
Dhe jeta juaj nuk llogaritet në vite, Dhe mirësi, buzëqeshje dhe ngrohtësi!
Ju urojmë jetë të gjatë dhe shëndet të mirë, Rinia, forca, bukuria!
Dhe le të jetë gjithmonë, jo vetëm në ditëlindjen tuaj, Ëndrrat e dashura bëhen realitet!
Qoftë kjo ditë e ndritshme, e bukur dhe e lumtur!

Shpresoj te u kete pelqyer kjo Poezi per Ditelindje , me poshte do keni edhe poezi te tjera me te cilat mund te uroni.

Tjetër Poezi per Ditelindje

Ketu mund te gjeni edhe nje poezi tejeter per ditelindje, nje nga me te bukurat:

Urime për këtë datë të lavdishme,
Me gjithë zemrën tonë dëshirojmë të urojmë:
Një gjysmë shekulli tjetër, ose
edhe më shumë Ecni me gëzim, me gëzim nëpër jetë!
Ecni me një ecje të sigurt
Ka ende një rrugë të gjatë përpara Do të ketë humbje dhe gjetje …
Epo, ne jemi gjithmonë me ju!
Dua të them shumë fjalë të mira:
Ju uroj shëndet të mirë në jetë Zemra dhe shpirti nuk plaken kurrë,
Dhe jetoni në botë për shumë vite të tjera!
Vitet nuk janë gjithmonë një barrë e shpejtë,
Jeta është një mashtrim dhe kjo është mirë
Edhe koha nuk ka fuqi mbi shpirtin, Nëse një shpirt i vërtetë!

 

Poezi per Ditelindje Tjera

PoeziDitelindje

Lule, buzëqeshje dhe ngrohtësi
– Për ju në ditëlindjen tuaj!
Jeta juaj qoftë e ndritshm
Çfarë rreze e ndritshme pranvere!
Lërini të gjithë t’ju trajtojnë Përshëndetje, me dashuri!
Ju uroj fat në fatin tuaj Dhe shëndet të mirë!
Ju urojmë suksese në ditëlindjen tuaj, Fat dhe lumturi nga zemra!
Qoftë jeta plot mirësi dhe të qeshura
Emocione të ndritshme, pushime të shkëlqyera!
Le të ndodhë çfarë të duash
Ajo për të cilën ëndërroni – gjithçka do të ndodhë!
Dhe atë që ju vetëm ëndërroni Le të bëhet realitet dhe të vijë realiteti!
Le të jetë jeta si në një përrallë të mirë!
Dashuri për ju, ngrohtësi, kujdes, dashuri!

Çfare eshte nje Poezi per Ditelindje

Një vit tjetër rreth diellit është gjithmonë diçka për të festuar!

Dërgimi i urimeve për ditëlindjen është një mënyrë e mrekullueshme për të nderuar ditëlindjen e një partneri, anëtari të familjes, mikut, kolegut ose çdo personi tjetër të dashur.

Kur jeni duke vendosur se cilën ditëlindje dëshiron të përfshijë në dhuratën e kartës së ditëlindjes tuaj festive, merrni parasysh se kujt po i shkruani Poezi per Ditelindje.

Nëse po i dërgoni një mesazh të ëmbël ditëlindjeje një miku, mund të dëshironi të shkoni me diçka qesharake që pasqyron marrëdhënien tuaj budallaqe.

Ndoshta po i dërgoni një kartë ditëlindjeje gjyshes suaj; një citim i ëmbël i ditëlindjes mund të jetë më i përshtatshëm.

Nga lulëzimi dhe frymëzimi tek i shkurtër dhe i ëmbël, ne kemi përpiluar një listë shteruese të mesazheve të bukura të ditëlindjes për të gjithë në listën tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *