Urime Ditelindjen Shoqe [Urim i Veçantë]

Urime Ditelindjen Shoqe

Nje Urim te veçantë per Shoqen? Urime Ditelindjen Shoqe gezofsh edhe shume pranvera te tjera.

Me poshte do gjeni urime te shumeta per ta uruar shoqen.

Urime Ditelindjen Shoqe – Urimet

Ketu do keni disa fraza per ta uruar shoqen tende per ditelindje andaj ndani gezimin e saj sebashku.


Ti e ben botën një vend më të mirë dhe më të ndritshëm. Gëzuar ditëlindjen, e dashur!

Nuk mund ta imagjinoj jetën pa shoqen time më të mirë. Gëzuar ditëlindjen!

Ju jeni ylli më i ndritshëm në galaktikë! Gëzuar ditëlindjen

Ti je e vetmja dhe meritoni gjithçka që sjell kjo ditë e veçantë!

Ne kemi krijuar kaq shumë kujtime të mrekullueshme së bashku. Urime për shumë të tjerë. Gëzuar ditëlindjen!

Sa bukur tingellon Urime Ditelindjen Shoqe

Keto jane disa nga urimet per ta uruar shoqen tuaj. Me te cilen keni kaluar dite te mira dhe jo aq te mira, por mbi te gjitha ngelin ato kujtimet e bukura.

Ja edhe disa urime qe ju mund te zgjedhni nga ato per ta uruar shoqen tuaj ne kete dite te vecante – Urime Ditelindjen Shoqe:


Gezuar Ditelindjen! Ja një vit tjetër me gëzim të qëndrueshëm dhe miq të jashtëzakonshëm. Faleminderit që je e mrekullueshme!

Edhe një vit më e rritur, dhe ju thjesht qëndroni më e fortë, më e mençur, më qesharake dhe më e mahnitshëme! Gëzuar ditëlindjen Shoqja Ime!

Faleminderit që jeni gjithmonë aty për mua dhe që jeni gjithmonë vetvetja juaj përrallore. Shpresoj që ditëlindja juaj të jetë aq e mrekullueshme sa edhe ti.

Nëse ka pasur ndonjëherë një ditë për t’u kënaqur, është ditëlindja juaj! Pra, dilni atje, mbusheni sot me të gjitha kënaqësitë tuaja fajtore dhe vetëm mbani mend, kaloritë nuk llogariten në ditëlindjen tuaj.
Çdo vit në ditëlindjen tuaj të gjithëve na kujtohet se sa shoqe mrekullueshme  jeni. Faleminderit që je ti!
Lexo  Urime Ditelindjen Moter [Urime Shume te Bukura]
Ditelindja eshte e vecante per te gjithe, nese keni ndonje ide me te mira per te uruar shoqen ju lutem komentoni me poshte. Ju faleminderit.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *