Urime per Ditelindjen e Vajzes (Urimi me i Bukur)

Urime per Ditelindjen e Vajzes

Ishit duke kerkuar per Urime per Ditelindjen e Vajzes, per te ia bere asajt nje urim sa me te veçante?

Atehere keni ardhur ne vendin e duhur, ketu do te keni disa urime shume te bukra per Urime per Ditelindjen e Vajzes.

Urime per Ditelindjen e Vajzes – Te bukura

Sot po i uroj vajzës sime bukuroshe, dritën e syrit, ditëlindjen sa më të bukur!

Shpresoj që jeta t’ju sjellë gjithmonë lumturi, ashtu siç e meritoni.

Ti je e re dhe më e ëmbël, më e sjellshëme, më e kujdesshëme që njoh, dhe jam shumë krenare dhe me fat që mund të të quaj vajza ime!

Të dërgoj gjithë dashurinë time në ditën tënde të veçantë këtë vit, e dashura ime!


Ketu mund te gjeni shume urime qe ta uroni vajzen tuaj per ditelindjen e saj e cila eshte e vecante per ty si nene.


Gëzuar ditëlindjen për princeshën time të vogël të ëmbël! Ti ma mbush zemrën me kaq shumë dashuri dhe çdo ditë i them vetes sa e bekuar jam që kam një vajzë si ti!

Dua të dish se çfarëdo që të ndodhë në jetë, ti do të jesh gjithmonë vajza ime e vogël dhe unë do të të dua përgjithmonë.

Puthje të mëdha për ju në ditëlindjen tuaj sot!


Te uroj ditëlindje sa më të mirë vajza ime e mrekullueshme sot!

Shpresoj që dita juaj të jetë e mbushur me asgjë por lumturi dhe kohë të mira!

Ti e meriton botën, e dashur, dhe sot shpresoj ta kesh këtë!

Urimet e mia më të mira dhe shumë puthje për ty, bija ime e dashur!

Urime tjera: Urime per Ditelindjen e Vajzes

Lexo  Urime per Ditelindjen e Djalit [i veçantë]

Ketu do gjeni edhe urime tjera te bukura per vajzen tuaj te dashur. Andaj i’a uroni asaj ne menyren me te mire te mundur.

Edhe një vit më e madhe dhe sa emocionuese është të shohësh sa mrekullisht po rritesh, bija ime e ëmbël dhe e dashur.

Më mbush zemrën me gëzim kur shoh se çfarë gruaje e zgjuar dhe e sjellshme po bëhesh. Nuk kam dyshim se do të jesh dhe do të bësh gjëra të mëdha në të ardhmen, zemër.

Gëzuar ditëlindjen nga mami dhe ju uroj ta gëzoni ditën tuaj shumë të veçantë sot.


Sot kemi vetëm urimet më të përzemërta për ditëlindjen për vajzën tonë të dashur. Ne jemi shumë me fat që jemi prindërit tuaj dhe duam që ju të dini se ne ju duam shumë, e dashur.

Duke dërguar shumë dashuri, përqafime të mëdha dhe urime për ditëlindje nga mami dhe babi.


Bija ime e dashur, jo vetëm që je një vit më e madhe që është e veçantë në vetvete, por sot hyn në një kapitull të ri dhe emocionues të jetës tënde.

Shpresoj që të jetë plot me gjërat më të mrekullueshme dhe mundësitë më të mëdha për ty.


Bija ime më e dashur, nëse do të kishte një moment për të të thënë se sa do të thotë për mua, do të ishte sot në ditëlindjen tënde. Ti do të thotë bota absolute për mua.

Keto ishin disa nga urime per ditelindjen e vajzes, por me poshte do gjeni edhe disa te tjera te cilat besoj qe do u pelqejne shume.

Bija ime e dashur, nëse do të kishte ndonjë ditë për të të kujtuar se sa e çmuar dhe e veçantë je për mua, do të ishte sot në ditëlindjen tënde.

Shpresoj që ta dini se sa kuptimplote dhe të mrekullueshme e bëni jetën time dhe e mbani gjithmonë atë njohuri në zemrën tuaj të bukur. Gëzuar ditëlindjen, vajza ime e ëmbël.


Për vajzën time shumë të veçantë, foshnjën time , po te dërgoj gjithë dashurinë time sot teksa festojmë ditëlindjen tuaj të parë!

Ju uroj një jetë të mbushur me gëzim dhe premtimi im për ju është se nuk do të ketë kurrë mungesë dashurie rreth teje!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *