Urime per Ditelindjen e Djalit [i veçantë]

Urime per Ditelindjen e Djalit

A ishit duke kerkuar per nje urim te bukur per Urime per Ditelindjen e Djalit?

Atehere keni zgjedhur vendin e duhur, ku me poshte do gjeni urime te ndryshme per Urime per Ditelindjen e Djalit.

Urime per Ditelindjen e Djalit (Urim i Bukur)

Ketu do keni mundesi te zgjedhni nje urim te cilin deshironi te ia dergoni djalit tuaj.


Bir, sot ti bëhesh një vit më i madh dhe unë jam më krenar për ty se kurrë. Ti je me të vërtetë bekimi im më i madh dhe gëzimi im i përjetshëm, djali im i dashur.

Unë kam vetëm urimet më të ëmbla dhe më të përzemërta për ty në ditën tënde të veçantë sot, bir. Gëzuar ditëlindjen nga nëna.


Gëzuar ditëlindjen për ty në ditën tënde të veçantë sot, bir.

Le të realizohen të gjitha shpresat, ëndrrat dhe aspiratat tuaja për ju ndërsa filloni këtë vit të ri të jetës suaj. Ti i meriton të gjitha gjërat më të mira që të vijnë, djali im i dashur.


Gëzuar ditëlindjen personit që më jep një arsye për të buzëqeshur çdo ditë!

Ju jeni një njeri shembullor dhe djali i përsosur dhe duhet të jeni kaq krenarë për personin që po bëheni.

Ju jeni arritja ime më e madhe, arritja ime më krenare!

Gëzoje ditën tënde të veçantë, i dashur, dhe unë uroj vetëm gjëra të mëdha për ty këtë vit që vjen!


Lexo  Urime per Ditelindjen e Vajzes (Urimi me i Bukur)

Te tjera Urime per Ditelindjen e Djalit

Ketu do gjeni edhe urime te tjera per Urime per Ditelindjen e Djalit, me poshte eshte nje liste tjeter per urime.


Te uroj shumë gëzuar ditëlindjen e 18-të dhe urime të mëdha, bir. Ju jeni zyrtarisht një i rritur tani!

Tashmë ke nisur një udhëtim të mrekullueshëm dhe po të uroj një të ardhme sa më të ndritur ndërsa vazhdoni në aventurën tuaj, djali im i dashur.

Vazhdoni të më bëni krenarë siç keni bërë gjithmonë dhe më e rëndësishmja, jini gjithmonë krenarë për veten dhe arritjet tuaja.


Djali im i dashur, të kam mbajtur në bark për 9 muaj të gjatë, kështu që për mua, ditëlindja jote çdo vit është një festë kur më në fund mori fund!

Çdo vit krenohem gjithnjë e më shumë për ty, dhe ky vit nuk është ndryshe!

Ju uroj një ditëlindje të mrekullueshme, më të mirën! Puthje të mëdha për ty, djali im!


Në ditën tuaj të veçantë këtë vit, uroj atë që çdo nënë uron për djalin e saj në ditëlindjen e tij: më të mirat në jetë me një vit përpara plot me shumë momente të mrekullueshme që sjellin lumturi të pastër në zemrën tuaj.

Gëzimi juaj është dhe do të jetë gjithmonë dëshira ime më e madhe dhe më e përzemërt, djali im i bukur.


I uroj ditëlindjen më të lumtur djalit tim të ëmbël sot! Po shndërrohesh në një qenie njerëzore të jashtëzakonshme dhe je djali i ëndrrave të çdo nëne!

Shpresoj që dita juaj e veçantë t’ju sjellë gjithë dashurinë dhe lumturinë që meritoni dhe që çdo ditë që vijon të jetë e mbushur me madhështi!

Të uroj por më të mirat në jetë, e dashur!


Biri im i dashur, drita e jetës sime, shpresoj që dita e sotme t’ju sjellë gjithë gëzimin dhe lumturinë e botës!

Është dita jote e veçantë, por është gjithashtu një ditë shumë e veçantë edhe për mua, pasi shënon një tjetër vit të lavdishëm që nga lindja jote dhe një vit tjetër që ke sjellë lumturi të pastër në jetën time.

Të uroj ditëlindjen sa më të mirë, djali im i dashur!


Unë po të uroj një ditëlindje të lumtur për ty, pasi sot mbush 18 vjeç, bir.

Unë kurrë nuk kam qenë një nënë më krenare se sa jam sot, për të parë që më në fund të bëhesh i rrituri i mrekullueshëm në të cilin je rritur.

Qoftë kjo ditëlindje frymëzuese për ju, duke ndriçuar rrugën drejt së ardhmes suaj me mundësi të pafundme dhe mundësi të mëdha. Ti me të vërtetë e meriton botën, djali im.


Lexo  Poezi per Ditelindje [Shume e Bukur per Urime]

Shpresojme qe jeni ndare te kenaqur me keto Urime per te cilat ishit duke kerkuar. Ju faleminderit.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *